Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ciki caki ciki cak! Slovenskooo. Naši hokejisti majú netradičného fanúšika!
Zdielať na

Ciki caki ciki cak! Slovenskooo. Naši hokejisti majú netradičného fanúšika!

PÚCHOV / Pravdu povediac, aj nám padli sánky, keď sme si pozreli video, ktoré nám poslala Zuzana Babušová. Ich domáci miláčik totiž zvláda nielen skoré ranné budenie celej rodiny, ale aj povzbudzovanie slovenských hokejistov na svetovom šampionáte. Ovláda totiž jeden z najznámejších pokrikov. 

Malý operenec je v rodine z Púchova jeden rok a volá sa Kiwi. Mimochodom, perfektne sa vie aj predstaviť. No jeho "ciki caki ciki cak" je dôkazom, že aj andulka môže byť srdcom fanúšik.

​Odborníci vravia, že andulky sa učia celý život vydávať nové zvuky. Majú aj dobrý dôvod, aby to robili – hlasové prejavy sú pre ne, ako vtáky žijúce veľmi spoločensky, hlavným prostriedkom vzájomnej komunikácie. A mnohé zvuky, ktoré vydávajú, slúžia na utuženie partnerských vzťahov.

To, že sa Kiwi naučila známy pokrik hokejových fanúšikov, nie je prekvapením. “Celá naša rodina si nenechá ujsť ani jedny majstrovstvá sveta. Sme veľkí fanúšikovia," prezradila jej majiteľka. A po tomto konštatovaní sa dá len spolu s Kiwi zakričať: “Ciki caki ciki cak! Slovenskooo!!!” 

​Ak ste aj vy hokejoví priaznivci a povzbudzujete našu reprezentáciu na svetovom šampionáte, pošlite nám video alebo fotografie na mail [email protected] s heslom SRDCOM FANÚŠIK!

Súvisiace články