Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Bella tipuje víťaza: Králičia samica vie údajne predpovedať výsledky zápasu
Zdielať na

Bella tipuje víťaza: Králičia samica vie údajne predpovedať výsledky zápasu

BRATISLAVA / MS v ľadovom hokeji nie sú len športovým podujatím. Na Slovensku je to predovšetkým celospoločenská udalosť, spravodajstvo, show biznis, zábava, či tipovanie. Práve to tipovanie sa stalo obľúbeným na rôznych šampionátoch, obzvlášť keď sa na veštcov zahrali zvieratká. Televízia JOJ sa preto rozhodla ponúknuť divákom tipovanie s králičou samicou Bellou, ktorá žije v bratislavskej zoologickej záhrade. Pozrite sa spolu s nami na to ako to bude prebiehať.

Prvý zápas Slovenska na hokejových majstrovstvách sveta je tu. Ak sa aj vy potrebujete zbaviť počiatočnej nervozity, poďte si zatipovať. Málo kto vie, že Bob a Bobek, tohtoroční maskoti svetového šampionátu, majú v bratislavskej zoologickej záhrade svoju sesternicu Bellu. 

Bella je rovnako ako Bob a Bobek skutočne výnimočná. Hovorí sa, že má veštecké schopnosti. Napríklad so správne tipla, aké zvieratko bude maskotom tohtoročných majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Môžete tomu veriť, ale aj nemusíte. Pozrite si, ako Bella rozhodne o víťazovi zápasu medzi Slovenskom a Nemeckom.

Súvisiace články