Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hokejisti SR už v kompletnom zložení
Zdielať na

Hokejisti SR už v kompletnom zložení

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek mal na stredajšom predpoludňajšom tréningu k dispozícii už všetkých 24 hráčov nominovaných na tohtotýždňový Nemecký pohár v Mníchove.

K národnému tímu sa pripojili už aj útočník Martin Bakoš a obranca Tomáš Starosta, ktorí na utorňajšom popoludňajšom zraze chýbali. Kým bek tímu KHL Jugra Chanty-Mansijsk patrí so 101 reprezentačnými štartmi medzi najskúsenejších členov výberu SR, mladého krídelníka Slovana Bratislava Martina Bakoša debut v reprezentácii ešte len čaká. Na ľad tréningovej plochy bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu bez úľav vykorčuľovali všetci hokejisti - dvojica brankárov, osem obrancov a 14 útočníkov. Tréningovú jednotku viedli hlavný tréner Vladimír Vůjtek a jeho asistent Peter Oremus.

"Tréningy sú už v dnešnej dobe prakticky rovnaké u každého trénera. Bol to prvý reprezentačný tréning v novej sezóne, ktorý už obsahoval prvky, ktoré od nás bude kouč chcieť v zápasoch," povedal tridsaťročný útočník Milan Bartovič.