Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Gáboríkov Rangers zavítal do Bratislavy!
Zdielať na

Gáboríkov Rangers zavítal do Bratislavy!

Krátko po 13-tej hodine pristála výprava New Yorku Rangers v Bratislave. Jazdci dnes o 17.00 h odohrajú prípravný zápas proti Slovanu. Priamy prenos vysielali JOJ plus a HUSTE.TV!

Hokejisti New Yorku Rangers sa na Slovensku dlho neohrejú, ledva 8 hodín, pretože hneď po súboji so Slovanom a krátkej večeri (možno priamo v šatni, alebo v hoteli), odlietajú do Švajčiarska, kde nastúpia v poslednom prípravnom zápase proti EV Zug.

"Je to príjemné spestrenie našej prípravy. Všetci sme sa tešili na európske turné. Je to trochu náročné, ale celkom v pohode," hovorí ostrostrelec "jazdcov" Marián Gáborík.

Maja sme si doberali otázkou, či by bol veľmi sklamaný, ak by jeho tím náhodou dnes so Slovanom prehral. Zasmial sa a odpovedal: "Samozrejme, že áno. Ideme do toho zápasu naplno, dáme do toho všetko!" 

Ani téner John Tortorella nechce nič podceniť. Oba doterajšie prípravné zápasy (s pražskou Spartou 2:0 a so švédskou Frolundou 4:2) Rangers zvládli a proti Slovanu chcú v tom pokračovať. Včera poslalo vedenie klubu ôsmich hráčov na farmu. "Nastúpime v plnej sile, máme teraz v kádri 25 hráčov. Z mužstva mám dobrý pocit, okrem dvoch hráčov sa náš káder nezmenil. Dobre sa poznáme na ľade aj mimo neho," dodal Marián Gáborík, na ktorého góly sa New York Rangers nebude spoliehať iba dnes proti Slovanu, ale aj počas celej sezóny.