Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hudashow naďalej baví. Pivo na ex či pekný futbalový volej
Zdielať na

Hudashow naďalej baví. Pivo na ex či pekný futbalový volej

Zdroj: orebrohockey.se

ÖREBRO / Pozápasové oslavy domácich víťazstiev hokejistov Örebra v podaní slovenského gólmana Júliusa Hudáčka sa stali nedeliteľnou súčasťou švédskej hokejovej SHL.

Dvadsaťsedemročný Spišiak bavil tribúny v strednom Švédsku od úvodu minulej sezóny a postupne si na jeho exhibičné vystúpenia zvykol celý svet prostredníctvom videí. J. Hudáček za svojou povesťou nezaostáva ani v novom ročníku, naposledy po sobotňajšom triumfe 5:2 nad Rögle v zostave s Dominikom Graňákom a Ivanom Barankom do Örebre preniesol atmosféru mníchovského pivného sviatku - Oktoberfestu.

Na ľade sa slovenský gólman predstavil v zelenom klobúku s červeným pierkom, v jednej ruke zvieral pohár s pivom a v druhej futbalovú loptu. Bavorská metropola totiž nie je známa len pivným festivalom, ale je aj domovom futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov. Za zvukov tradičnej nemeckej ľudovky J. Hudáček vypil pivo na ex a potom predviedol niečo aj z futbalového umenia. Najprv sa pokúšal o tzv. koníčky, potom si šesťkrát nadhodil loptu hlavou a trafil pekný volej ľavým brankárskym betónom. Loptu potom podpísal a opäť ľavačkou kopol do publika pre niektorého z fanúšikov.

Súvisiace články