Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tičar s Jegličom pokračujú v Slovane. Pridávajú sa i ďaľší!
Zdielať na

Tičar s Jegličom pokračujú v Slovane. Pridávajú sa i ďaľší!

BRATISLAVA / Slovinskí reprezentanti Rok Tičar a Žiga Jeglič predĺžili zmluvy so slovenským účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava.

Dohoda s oboma útočníkmi platí do 30. apríla 2016. Tičar v 59 zápasoch uplynulej sezóny nazbieral 30 bodov (11 gólov, 19 asistencií), po Ladislavovi Nagyovi bol druhým najproduktívnejším hráčom mužstva. Jeglič v 57 dueloch dosiahol 23 kanadských bodov.

"Skvelými výkonmi, ako aj bezprostrednosťou a kamarátskou povahou si okamžite získali srdcia bratislavských fanúšikov," uvádza sa na internetovej stránke Slovana.

Patrik Luža s kontraktom v Slovane do apríla 2017

Po obrancoch Tomášovi Starostovi a Vladimírovi Mihálikovi sa vedenie hokejového Slovana Bratislava dohodlo na novom kontrakte aj s ďalším zadákom Patrikom Lužom. Zmluva s 20-ročným bekom vyprší až v apríli 2017. Odchovanec klubu Luža nastúpil v uplynulej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy na 22 zápasov.

Najvyšší obranca KHL pokračuje v Slovane

Najvyšší obranca Kontinentálnej hokejovej ligy Vladimír Mihálik sa dohodol s vedením Slovana Bratislava na predĺžení kontraktu o ďalší rok. Dvadsaťosemročného rodáka z Prešova čaká štvrtá sezóna v kádri slovenského účastníka KHL. V ruskej nadnárodnej súťaži už hral Mihálik za Lev Poprad. V NHL si obliekol v 15 dueloch dres Tampy Bay, hral aj vo Švédsku za Timru.

Mihálik nastúpil v minulej sezóne za Slovan v 33 stretnutiach, na dlhšie obdobie ho vyradilo z hry nepríjemné zranenie tváre po zásahu pukom pod oko. V poslednom týždni základnej časti KHL strelil podľa vedenia súťaže 202 cm vysoký obranca najkrajší gól sledovaného obdobia. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava.

Súvisiace články