Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ako ďalej? Slovan má na záver sezóny iba 19 hráčov
Zdielať na

Ako ďalej? Slovan má na záver sezóny iba 19 hráčov

BRATISLAVA / V drese hokejového Slovana Bratislava nastúpilo v nedeľu na ľade Čerepovca poslednýkrát v tejto sezóne okrem avizovaného Tomáša Surového aj trio Lukáš Kozák, Andrej Kudrna a Patrick White. Všetci sa presúvajú do Tipsport extraligy.

Lukáš Kozák sa vracia do Dukly Trenčín, zvyšní hráči do HC ´05 Banská Bystrica. Kozák prišiel do Slovana počas vianočných sviatkov na striedavý štart, v belasom drese stihol odohrať sedemnásť stretnutí, v ktorých si pripísal jeden bod. Kudrna si pripísal za Slovan 21 štartov s bilanciou jeden gól a dve asistencie, White v 26 zápasoch nebodoval.

V Banskej Bystrici bude hrať aj Tomáš Surový. Tridsaťtriročný hokejista má pod Urpínom šancu predĺžiť si sezónu a dobre sa pripraviť na svetový šampionát. V Slovane zostáva na posledné tri stretnutia v ročníku devätnásť hráčov - dvaja brankári, šesť obrancov a jedenásť útočníkov. Na zozname zranených sú Tomáš Starosta, Patrik Luža a Václav Nedorost.

Káder Slovana na záver sezóny: Backlund, Godla - Baranka, Barker, J. Brejčák, V. Mihálik, Sersen, Štajnoch - Bartovič, L. Hudáček, Jeglič, M. Lunter, Murley, L. Nagy, Ölvecký, Netík, Dominik Rehák, Andrej Šťastný, Tičar

Súvisiace články