Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zlatú prilbu za október získal po hustom boji fanúšikov Arne Kroták
Zdielať na

Zlatú prilbu za október získal po hustom boji fanúšikov Arne Kroták

POPRAD / V decembri bude Zlatú prilbu nosiť Arne Kroták.

V hustom súboji o najkrajší októbrový gól zdolal kapitán popradských kamzíkov v hlasovaní hokejových fanúšikov iba o 25 hlasov  banskobystrického kanoniera Michala Hudeca. "Bolo to pre mňa prekvapenie, keďže v hlasovaní bola silná konkurencia. Ďakujem fanúšikom za hlasy. Zlatú prilbu by si zaslúžila celá päťka, keďže akcia bola príkladnou kombináciou. Chlapci mi už v kabíne ráno na tréningu dali pocítiť, že to nebude zadarmo. Počas vianočnej prestávky určite oslávime," povedal nám Arne Kroták.

Pomyselný bronz patrí ďalšej osobnosti Tipsport extraligy Petrovi Bartošovi. Štvrté miesto obsadil najlepší extraligový strelec Zvolenčan Radovan Puliš. Víťazný gól zavesila popradská legenda zvolenskému brankárovi Šimkovi. Celkovo sa do hlasovania zapojilo bezmála 2300 hokejových fanúšikov. Krotákov presný zásah bude navyše ašpirovať vo finálovom hlasovaní počas play-off na najkrajší gól sezóny, ktorého autor získa novú trofej - Zlatú prilbu.



Hlasovanie prebieha v spolupráci s HUSTE.tv v aplikácii na Facebooku Tipsportu (https://www.facebook.com/tvtipsport.sk/app_277435575787560) a Huste TV https://www.facebook.com/huste.sk/app_277435575787560.