Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Totálna šialenosť! Mladá Ruska zlomila súperke hokejku o hlavu!
Zdielať na

Totálna šialenosť! Mladá Ruska zlomila súperke hokejku o hlavu!

BUDAPEŠŤ / K športu emócie určite patria. Pozitívne, ale aj tie negatívne. K hokeju rozhodne aj tvrdé fyzické strety a pästné súboje. Najmä k mužskému. Hrajú ho však aj ženy a tie sa vedia občas tiež pekne vyfarbiť... To, čo ale teraz vyviedla iba 16-ročná hráčka Spartaka Moskva Svetlana Starovojtovová, to je na prokurátora!

16-ročná agresorka

Na minulotýždňovom turnaji dievčat do 16 rokov v Budapešti napadla súperku mimoriadne brutálnym spôsobom. Hráčka tímu Spartak Moskva totiž počas duelu proti americkému družstvu West Coast v prerušenej hre ovalila z celej sily súperku Hannah Batesovú hokejkou po hlave! O sile ataku svedčí skutočnosť, že sa pri údere o prilbu hokejka zlomila.

"Rusomodolná" prilba...

Incident sa udial necelé tri minúty pred koncom duelu, v ktorom americké hráčky viedli a napokon aj zvíťazili 2:1. Batesová neskôr prostredníctvom Twitteru poďakovala výrobcovi ochranného prostriedku hlavy: "Vďaka firme Warrior za výrobu "rusomodolnej" prilby, ktorá ma zachránila minimálne od otrasu mozgu." Starovojtovová, ktorá v spomenutom stretnutí už skôr dostala trest na 10 minút za nešportové správanie, na turnaji úplne logicky nepokračovala. Či navštívila po návrate do Ruska špecializovaného lekára, to agentúry nevydali...

Koláž_faul_ženský hokej

smcathletics.com/youtube.com