Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zlé správy. Sekerovo uzdravovanie je oproti plánom pomalšie
Zdielať na

Zlé správy. Sekerovo uzdravovanie je oproti plánom pomalšie

RALEIGH / Slovenský hokejista Andrej Sekera z Caroliny vynechal pre zranenie v dolnej časti tela napokon aj sobotňajší duel NHL s New Jersey Devils.

Opora zadných radov Hurricanes sa nezotavila z nešpecifikovaných problémov, ktoré mala už pred štvrtkovým súbojom s Dallasom. Sekera to vtedy skúšal na rozkorčuľovaní, ale napokon chýbal v zostave. Podľa trénera Kirka Mullera sa zotavuje pomalšie, ako sa očakávalo.

V Caroline dúfajú, že Sekera bude k dispozícii v utorok proti New York Rangers. Ak by nehral, pravdepodobne slovenského obrancu zaradia na listinu zranených. Dvadsaťsedemročný Prievidžan vynechal v sobotu štvrtý duel ročníka. Slovák patrí medzi najvyťažovanejších hráčov Caroliny, na ľade trávi v priemere 23:41 min. V 74 stretnutiach strelil jedenásť gólov a pridal 33 asistencií.

S napätím bude sledovať vývoj zdravotného stavu obrancu najmä tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek. Sekera mu už dávnejšie prisľúbil, že ak nepostúpi s Carolinou do play-off, potom príde pomôcť národnému tímu na majstrovstvá sveta do Bieloruska. Informácie zverejnil Raleigh News and Observer.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

Súvisiace články