Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
VIDEO. Floridu zmietli štvorbodový Zajac s Jágrom
Zdielať na

VIDEO. Floridu zmietli štvorbodový Zajac s Jágrom

NEW JERSEY / Po predchádzajúcich štyroch štartoch bez bodového zisku Jaromír Jágr v pondelok v NHL naplno zažiaril.

Bilanciou (1 +3) si vytvoril sezónne bodové maximum a zariadil tak výhru hokejistov New Jersey nad Floridou v pomere 6:3. Prvou hviezdou zápasu sa stal Travis Zajac, ktorý si tiež odniesol štyri body a síce v opačnom poradí za hetrik a jednu asistenciu.

Jaromír Jágr z New Jersey Devils sa uchádza o ďalšiu významnú trofej. Hokejoví novinári píšuci o klube ho nominovali na Trofej Billa Mastertona za vytrvalosť, športového ducha a oddanosť hokeju. Žurnalisti z regiónov majú právo za každý klub navrhnúť jedno meno, z nich potom vyberú trojicu finalistov. Víťaza následne určí Asociácia profesionálnych hokejových novinárov. Jágrovu nomináciu odôvodnili oddanosťou hokeju, vďaka ktorej hrá aj ako 42-ročný. Čech je momentálne najproduktívnejším hráčom Devils, keď nazbieral 64 bodov (24+40).

Okrem člena Triple Gold Clubu, ktorý má doma už deväť individuálnych ocenení z NHL (päťkrát Art Ross Trophy, trikrát Lester B. Pearson Award, raz Hartova trofej), sú na Mastertonovu trofej známe aj nominácie Dominica Moora z New Yorku Rangers, Richa Peverleyho z Dallasu a Mannyho Maholtru z Caroliny. Informácie priniesli NJ.com a New York Daily News.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

Súvisiace články