Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V prípade začiatku sezóny Meszároš (27) pripravený hrať
Zdielať na

V prípade začiatku sezóny Meszároš (27) pripravený hrať

Rehabilitácia slovenského hokejového obrancu Andreja Meszároša po augustovej operácii achilovky pravej nohy prebieha zatiaľ úspešne.

V prípade januárového začiatku sezóny v NHL by hráč Philadelphia Flyers mohol hrať. Meszárošovi "pomáha", že sa momentálne pre výluku v NHL nehrá. "Krátko po Novom roku ho čaká ďalšie vyšetrenie. Ak by sa sezóna začala už čoskoro, podľa mňa by mohol byť pripravený hrať," povedal CSN Philadelphia generálny manažér Flyers Paul Holmgren.

Meszároš sa zranil počas letnej prípravy na Slovensku

Podľa pôvodných správ mu hrozilo, že vynechá sezónu 2012/13. Počas predsezónnej prípravy podľa amerického portálu Courier Post Online Meszároš trávil najviac času v posilňovni a bavil sa aj tenisom. Zranenie si spôsobil pri skákaní v posilňovni. "Myslel som si, že mám niečo s topánkou," povedal v auguste na margo roztrhnutej achilovky 27-ročný odchovanec trenčianskeho hokeja.

Zdravotné problémy mal aj v ročníku 2011/2012, pre problémy s chrbtom vynechal s výnimkou jedného zápasu celú vyraďovaciu časť. Súčasťou organizácie Flyers je od júla 2010, predtým hrával za tímy Tampa Bay Lightning a Ottawa Senators. Slovensko reprezentoval na ZOH v Turíne 2006 aj Vancouveri 2010, na majstrovstvách sveta sa predstavil v roku 2004.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TASR - Andrej Meszároš v drese Philadelphie proti Washingtonu

Súvisiace články