Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Aj brankári dávajú občas góly... Ale takýto famózny po super sóle by nikto nečakal!
Zdielať na

Aj brankári dávajú občas góly... Ale takýto famózny po super sóle by nikto nečakal!

BISCEGLIE / Na góly brankárov vo futsale, keď sa im počas power play súpera podarí cez celé ihrisko trafiť opustenú bránu súpera, sme si už celkom zvykli... Teraz sa ale v talianskej druhej najvyššej súťaži gólmanovi zadaril gólik, na aký by bol pyšný aj každý renomovaný futsalista z poľa!

Brankár sa volá Claudio Lopopolo a chytá za klub Futsal Bisceglie, ktorý pôsobí vo futsalovej Serii A2. V jej 17. kole hostil v šlágri tímov z vrchných priečok tabuľky Olimpus Olgiata.

No môže dať brankár takýto gól?!

Zápas sa napokon skončil zmierlivou remízou 2:2, no o tento rezultát sa postaral práve brankár domácich Claudio Lopopolo. A urobil to málo vídaným spôsobom! Po tom, ako chytil naozaj neškodný pokus súpera, šokoval jeho hráčov bleskovým ofenzívnym výpadom. Loptu si hodil pred seba a potom už nebol tej sily, ktorá by ho zastavila. Prenikol až pred svätyňu svojho náprotivku a vydarenou bombou do pravého horného rohu nádherne skóroval! Spoluhráči i domáci funkcionári ho velebili hlava-nehlava a niet sa veru čo čudovať! V podaní brankára to bola unikátna gólová paráda!

Súvisiace články