Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Šou smečiarov zaručená! Basketbalový Zápas hviezd na HUSTE.tv
Zdielať na

Šou smečiarov zaručená! Basketbalový Zápas hviezd na HUSTE.tv

POPRAD / Kolotoč zápasov Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy mužov 2015/2016 sa v sobotu 12. decembra na chvíľu zastaví.

Najväčšie osobnosti súťaže sa zídu pod Tatrami, aby v exhibičnom rytme pobavili fanúšikov v tradičnom Zápase hviezd. Sprievodný program v Aréne Poprad sa začne o 17.30 h, duel medzi Východom a Západom odštartuje o 18.20. V rámci exhibície nebudú chýbať individuálne súťaže o kráľa trojkárov a najlepšieho smečiara.

"Samozrejmosťou budú sprievodné vystúpenia umelcov. V Poprade sa predstaví hip-hopová hviezda Strapo, čerešničkou na torte budú slovinskí akrobatickí smečiari Dunking Devils, ktorí sú ozdobou prestížnych európskych basketbalových podujatí. Svojimi kúskami bavili slovenské publikum už na ostatných dvoch zápasoch hviezd v Bratislave. Do Popradu zavítajú s novými trikmi a ešte prepracovanejšou šou," píšu v tlačovej správe organizátori.

Dunking Devils v roku 2014 na huste.tv

Základné päťky Východu aj Západu si volili fanúšikovia. Absolútnym víťazom sa stal srbský pivot Svetozar Stamenkovič. Opora BC Prievidza nazbierala 2491 hlasov. O 165 hlasov menej mal najlepší na Západe, ďalší srbský pivot Marko Stojadinovič z Levíc. Medzi trénermi si najúspešnejšie počínal Milan Černický: 2465 hlasov rozhodlo, že práve on povedie výber Západu. Východ bude mať pod palcom prievidzský Miljan Čurovič. Zvyšných hráčov nominovali kormidelníci.

Vstupenky na stretnutie sa dajú zakúpiť prostredníctvom siete Predpredaj.sk, k dispozícii budú aj v pokladniach Arény Poprad a Iskra Arény vo Svite. Cena lístka je 6 eur.

Eurovia Slovenská basketbalová ligy Zápas hviezd 2015 - nominácie:

VÝCHOD
pivoti: Svetozar Stamenkovič (Srb./Prievidza/2491 hlasov) a Michal Baťka (SR/Košice/2102 hlasov), krídla: Vladimír Hovaňák (SR/Spišská Nová Ves/1927 hlasov) a Richard Körner (SR/Prievidza/1851 hlasov), rozohrávač: Jaytornah Wisseh (USA/Prievidza/2284 hlasov). Tréner: Miljan Čurovič (Srb./Prievidza/2451 hlasov), asistent: Rudolf Jugo (Chor./Svit/2193 hlasov)

Nominovaní trénermi: Luis Jacobo, Reginald Keely (obaja USA/Košice), Juevol Myles, John Petrucelli, Jerrah Young (všetci USA/Svit)

ZÁPAD
pivoti: Marko Stojadinovič (Srb./Levice/2326 hlasov) a P. J. Alawoya (USA/Komárno/2027 hlasov), krídla: Momčilo Latinovič (Srb./Levice/2075 hlasov) a Matej Marchyn (SR/Komárno/1772 hlasov), rozohrávač: Nemanja Kovačevič (Srb./Levice/2006 hlasov). Tréner: Milan Černický (SR/Karlovka/2465 hlasov), asistent: Andjelko Mandič (Srb./Komárno/2254 hlasov)

Nominovaní trénermi: Michal Kožár (SR/Karlovka), Radoslav Rančík (SR/Inter Bratislava), Filip Simič (Srb./Nitra), Bernard Thompson (USA/Komárno), B.J. Young (USA/Inter Bratislava)

Súvisiace články