Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Totálna futsalová vychutnávačka! A obeťami Brazílčania! Koniec sveta...
Zdielať na

Totálna futsalová vychutnávačka! A obeťami Brazílčania! Koniec sveta...

KOSTARIKA / Lopta, nohy, technika, Brazília. To sú proste pojmy, ktoré do seba zapadajú ako puzzle... Či už v normálnom futbale na trávniku alebo vo futsale na palubovke. Tam vyniká svojimi neskutočnými kúskami legendárny Falcao. To, čo však vyviedol kráľom futsalu istý Kostaričan, to bola "fajka" najhrubšieho zrna!

Volá sa Diego Zuniga a na ihrisku je neprehliadnuteľný. K jeho futsalovej cti mu ale rozhodne slúži, že nielen kvôli naondulovaným kučeravým dlhým vláskom...

Diabolský kúsok kučeravého anjelika...

To, čo totiž vyparatil futsalovým výmyselníkom z Brazílie, to bola úplne dokonalá vychutnávčka. Jeho Kostarika síce prehrávala podľa očakávania 1:4, no s trochou "nadsázky" musíme povedať, že jeho gól mal platiť za tri a znamenať vyrovnanie... Diego s dievčenským účesom totiž ešte na svojej polovici odobral čisto "kanárikom" loptu a potom im neskutočne pristrihol krídla! Pred brankárom najprv vykúzlil rýchlu sťahovačku a vzápätí bleskové zakončenie pätičkou presne k žrdi. Gólman podľa všetkého ani netušil, čo sa to vlastne stalo... Napokon, posúďte sami!

Futsal_Diego Zuñiga_Kostarika

santacruzfutsala.blogspot.com