Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
NBA: Úder lakťom do hlavy, za ktorý by sa nehanbil ani kickboxer!
Zdielať na

NBA: Úder lakťom do hlavy, za ktorý by sa nehanbil ani kickboxer!

V šlágri nedeľňajšieho programu zámorskej NBA zdolali basketbalisti Los Angeles Lakers Oklahomu 114:106 po dvojnásobnom predĺžení.

Lakers prehrávali v druhom polčase aj o 18 bodov, no v štvrtej štvrtine sa strelecky chytil Kobe Bryant a dvoma trojkami v závere poslal duel do predĺženia. V útoku sa trápil nie len Bryant (streľba 9/26 z hry), ale aj hosťujúca dvojica Kevin Durant, Russell Westbrook, ktorá spoločne premenila len štrnásť z 56 pokusov z pola. "Nezáleží na tom, že sme zdolali Oklahomu, ale akým štýlom sme ju porazili," tešil sa Bryant, ktorý odohral len druhý duel po sedemzápasovej pauze.

Stretnutie nedohrala dvojica World Metta Peace a James Harden. Defenzívny špecialista Lakers trafil po úspešnom smeči  Hardena lakťom do hlavy a musel sa porúčať z palubovky.

Hosťujúci krídelník sa ešte na chvíľku vrátil do hry, no potom zamieril do šatne. "Bol som nadšený a plný emócií a Jamesa som trafil do hlavy neúmyselne. Dúfam, že je v poriadku. Ospravedlňujem sa jemu aj Thunder," kajal sa známy búrlivák.