Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Aj veľký futbalista robí hlúpe chyby!
Zdielať na

VIDEO: Aj veľký futbalista robí hlúpe chyby!

Roland Juhász už dvakrát získal Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu Maďarska. Ale kiks, ktorý stopér Anderlechtu Brusel „vyrobil“ na ihrisku Monsu, ho bude strašiť ešte poriadne dlho. A určite si ním pokazil aj silvestrovskú zábavu!

„Ja som ale blbec!“, to boli asi prvé slová, ktoré preleteli hlavou stopéra Anderlechtu Brusel Rolanda Juhásza v 84. minúte súboja na ihrisku Monsu. Pár sekúnd predtým totiž vyrobil neuveriteľnú chybu, ktorú domáci útočník Cris Makeiese potrestal. Anderlecht tak po remíze 1:1 zbytočne stratil dva body a pred najvážnejším konkurentom AA Gentom má v tabuľke už iba jednobodový náskok!

28- ročný  Roland Juhász, ktorého predvlani vyhlásili za najlepšieho obrancu belgickej Jupiler ligy a  ktorý už dvakrát získal Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu Maďarska, (kde ho navyše poctili titulom - Hráč desaťročia) svojich priaznivcov i neprajníkov presvedčil o tom, že aj on je človek omylný a chybujúci! A na ihrisku Monsu si musel naozaj pripadať ako futbalový blbec!

Obranca Anderlechu Roland Juhász vyrobil hrubú chybu

internet: Roland Juhász si musí spytovať svedomie!