Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
KÚZELNÝ GÓL: Americká futbalistka čarovala chrbtom k bráne
Zdielať na

KÚZELNÝ GÓL: Americká futbalistka čarovala chrbtom k bráne

Už na nedávno skončených majstrovstvách sveta žien vo futbale ukázala, že vie strieľať góly. Po návrate z nemeckých trávnikov ale predviedla v domácej súťaži parádny husársky kúsok. Američanka Alex Morganová z tímu New York Flash trafila vskutku neskutočne!

Do stretnutia proti Bostonu síce naskočila americká reprezentantka až v druhom polčase, ale tri minúty pred vypršaním riadneho hracieho času dala gól, po ktorom ostali v nemom úžase nielen diváci, ale aj aktérky na ihrisku. Otočená chrbtom k súperovej bráne pohotovo poslala loptu priamo do šibenice! Týmto gólom navyše odvrátila prehru svojho tímu.

Čo kúzelnému momentu predchádzalo? New York Flash rozohral priamy kop a zdalo sa, že z tohto mráčika nezaprší... No po niekoľkých zdanlivo bezcieľnych odrazoch sa lopta dostala k Alex, ktorá ho netypickým spôsobom upratala za chrbát šokovanej a bezmocnej brankárky Bostonu.

Treba uznať, že jej musia zatlieskať aj tí, ktorým ženský futbal príliš nereže! No a tým, ktorým reže ženská krása, je jasné, že gól Alex Morganovej bol priamo úmerný tomu, ako šikovná Američanka vyzerá...

Súvisiace články