Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ibrahimovič na ceste z FC Barcelony do AC Miláno
Zdielať na

Ibrahimovič na ceste z FC Barcelony do AC Miláno

Švédske torpédo na odchode

Záverečné detaily dohody medzi prezidentom Barcelony Sandrom Rosellim, viceprezidentom AC Adrianom Gallianim a hráčovým agentom Minom Raiolom, by mali zainteresované strany dotiahnuť v sobotu.

Španielske Radio Marca v sobotňajších ranných hodinách informovalo, že "dnes bude ďalší deň dlhých rokovaní, ale nakoniec uzavrú dohodu a Ibrahimovič bude v budúcej sezóne hrať za Miláno." Madridský denník AS sa pridal: "Dohoda je takmer hotová - Ibrahimovič bude hrať ďalšie štyri sezóny v Miláne."
      Podľa denníka AS milánsky klub zaplatí Barcelone za 28-ročného Švéda 40 miliónov eur. Hráč by mal v Miláne ročne zarobiť 7,9 milióna eur, čo je mierny pokles oproti príjmu v Barcelone. Ibrahimovič bude po kvartete Rafa Márquez, Dmitro Chigrinskij, Yaya Touré a Thierry Henry piatym hráčom, ktorý v lete odíde z katalánskeho veľkoklubu.

V piatok sa Barcelona dohodla s Liverpoolom na prestupe stredopoliara Javiera Mascherana za 22 miliónov eur. Argentínsky kapitán je treťou posilou tímu po príchode Davida Villu z Valencie a Adriana zo Sevilly.

Súvisiace články