Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Kucka dvoma gólmi prispel k výhre Sparty nad Brnom a myslí na JAR
Zdielať na

Kucka dvoma gólmi prispel k výhre Sparty nad Brnom a myslí na JAR

Zdroj: TASR

Prvé dva góly Kucku v sezóne

"Som spokojný," uviedol pre český Sport spoľahlivý stredopoliar, ktorý bol s vlastným výkonom logicky spokojný. "V živote som za mužov dva góly v jednom zápase nestrelil. Som za ne rád," dodal. Jeho prvý gól prišiel tesne po tom, čo jeho krajan Igor Žofčák nepremenil pokutový kop: "Bol z toho nešťastný, ale to sa stáva. Za gól sa mi aj poďakoval."

Hoci teraz Sparta vedie v tabuľke o dva body pred Teplicami, podľa Kucku to ešte nič neznamená. "Dva body, to ešte nič neznamená. Stačí jeden zápas a všetko môže byť inak," zdôraznil pokrivkávajúci futbalista, ktorého už dlhší čas trápia problémy s chrbtom: "Stále sa to vracia. Začne ma pichať v chrbte, keď urobím krok, tak ma to pichne. Preto krívam."

Oporu "rudých" pochválil aj český reprezentačný kouč Michal Bílek. "Bol výborný," povedal na jeho adresu. Kucka tiež priznal, že keďže sníva o majstrovstvách sveta v JAR, verí, že jeho výkon vyšperkovaný dvoma gólmi neunikne ani pozornosti slovenského reprezentačného trénera Vladimíra Weissa. "Dúfam, že si to všimne. On a jeho asistenti hráčov sledujú," uviedol Slovák, ktorý na otázku, či nosí v hlave myšlienku na MS v JAR, uviedol: "Zatiaľ veľmi nie. Sústreďujem sa na Spartu. Aj keď v čase voľna na to občas myslím. Ale nominácia je ďaleko."