Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Roberto Carlos sa chce vrátiť do Realu, aj keby mal hrať zadarmo
Zdielať na

Roberto Carlos sa chce vrátiť do Realu, aj keby mal hrať zadarmo

Zdroj: tasr

Z klubu odišiel pred dvoma rokmi do Fenerbahce Istanbul

Ľavý obranca sa stal počas svojho pôsobenia v Reale v rokoch 1996 až 2007 miláčikom miestnych fanúšikov. Z klubu odišiel pred dvoma rokmi do Fenerbahce Istanbul, dôvodom boli najmä spory s vtedajším športovým riaditeľom Predragom Mijatovičom. S Realom Carlos získal štyri španielske tituly a tri primáty v Lige majstrov.

V súčasnosti je na návšteve Madridu. "Prišiel som ukázať mojej novej manželke Mariane mesto, kde som bol naozaj šťastný. Čakáme dieťa, bude to už moje ôsme," pochválil sa novinárom.

Následne potvrdil, že o dva mesiace z Turecka odíde. "Mám 36 rokov a pred sebou dva roky futbalu. Vrátim sa do Brazílie a budem hrať za nejaký miestny klub. Naozaj mi chýba môj domov, moja rodina, moja vlasť," povedal.

Carlos však zároveň zdôraznil, že zvažuje aj návrat do Realu, kde by hral od januára do júla aj zadarmo. "V Madride som strávil úžasné roky, vyhral som všetko, považujem ho za svoj domov," poznamenal.

Staronový prezident Realu Florentino Perez sa snaží vrátiť staré hviezdy späť na Estadio Bernabeu, jeho prvým úlovkom bol Zinedine Zidane, ktorý pôsobí ako poradca. "Je pre mňa veľmi dôležité, aby som sa vrátil do Realu Madrid. Radšej by som to však urobil ako hráč, ale ak to nebude možné, rád by som tu pracoval s mládežníckymi tímami a naučil ich všetko, čo viem," povedal.