Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Manchester chce z Ribéryho urobiť najdrahšieho hráča sveta
Zdielať na

Manchester chce z Ribéryho urobiť najdrahšieho hráča sveta

Zdroj: TASR

Ribéryho láka Manchester United

Ponuka "červených diablov" platí len v prípade, že z Manchestru odíde do Realu portugalská superhviezda Cristiano Ronaldo. Odhodlanie, s akým zástupcovia ManU rokujú, však podľa Guardianu naznačuje, že Ronaldov odchod je takmer hotovou vecou. Podľa informácií z prostredia bavorského veľkoklubu Bayern prvú ponuku odmietol, no rokovania budú pokračovať.

Generálny manažér Bayernu Uli Hoeness počas sezóny odmietal možnosť Ribéryho odchodu. Cez víkend však zmiernil postoj a potvrdil, že Bayern sa obzerá po Diegovi z Werderu Brémy pre prípad, že "by Ribéry bol na odchode". O Ribéryho intenzívne javil záujem aj FC Barcelona, rokovania sa však spomalili po tom, ako tieto informácie zverejnili francúzske médiá. Barcelona sa síce stále uchádza o služby stredopoliara, najväčším favoritom na jeho získanie je však podľa Guardianu Manchester.

Aj Ribéry nedávno naznačil, že táto sezóna v Bayerne môže byť pre neho posledná v prípade, ak klub nepostúpi do Ligy majstrov. "Bude pre mňa veľmi ťažké zostať, ak nesplníme tento cieľ. Preto klub za každú cenu musí skončiť najhoršie na druhom mieste," povedal Ribéry v rozhovore pre francúzsky denník L'Equipe.