Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na kvalifikáciu proti ČR na Letnú neprekĺzne ani myšička
Zdielať na

Na kvalifikáciu proti ČR na Letnú neprekĺzne ani myšička

Zdroj: TASR

Na Letnej osobné kontroly všetkých divákov, parkoviská budú zatvorené

Vzhľadom k stavebným prácam v oblasti „Letné", nie je možné využiť parkoviská, ktoré boli vždy pre futbalové stretnutia k dispozícii. Ulica Milady Horákové bude neprejazdná, parrkovanie autobusov ani osobných automobilov v blízkosti štadiónu nebude možné.

Bude možné využiť parkovisko pre autobusy na nábreží kpt. Jaroše. Presun na štadión predstavuje asi 20 minút chôdze. Českomoravský fotbalovy svaz odporúča využiť záchytné parkoviská a k štadiónu použiť mestskú hromadnú dopravu.Pred vstupom na štadión bude osobná prehliadka každého návštevníka, preto je nevyhnutné dostaviť sa na štadión s dostatočným časovým predstihom. Štadión sa otvorí pre divákov v deň stretnutia o 18,30 hod. Je zakázané brať so sebou na štadión hlavne: pyrotechniku, zbrane, alkohol, videokamery, fľaše vrátane plastových nebo iné predmety, ktoré môžu byť použité ako zbraň alebo byť vhodené na hraciu plochu alebo môžu ohroziť ďalšie osoby či poškodiť zariadenie štadiónu.

Osoby v podnapitom stave alebo osoby, ktoré sa budú snažiť preniesť zakázané predmety, nebudú v súlade s návštevným poriadkom vpustené na štadión. Z bezpečnostných dôvodov budú fanúšikovia hostí pred záverom stretnutia požiadaní, aby zostali cca 15 - 20 min vo svojich sektoroch. Ako náhle bude okolie štadiónu vyprázdnené, polícia a usporiadatelia dajú fanúšikom pokyn k opusteniu štadiónu.

Akékoľvek rasistické správanie je striktne zakázané, nebude tolerované a proti previnilým sa osobám bude postupované podľa platných zákonov Českej republiky.