Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Artmedia skáče vyššie ďalším debaklom
Zdielať na

Artmedia skáče vyššie ďalším debaklom

Artmedia zdolala Dubnicu v dohrávke 3:0

Ak ste nestihli priamy prenos, sledujte tento zápas v archíve HUSTE.SK:

Artmedia Petržalka - MFK Dubnica 3:0 (1:0)
Góly: 39. Czinege (z 11 m), 55. Horváth, 75. Saláta. Rozhodoval: Samotný, ŽK: Burák, Mráz - Ondráš, J. Zápotoka, Grendel, 420 divákov

Zostavy a striedania:
Artmedia: Kamenár - Mikulič (85. Bagayko), Struhár, Burák, Konečný - V. Horváth, Saláta (83. Pedro), Czinege, P. Mráz - Sylvestr, Majtán (80. Kóňa)

Dubnica: Zajac - Obert, Jánošík, Chmelík, Ondráš - Držík (81. Vlasko), Pleva - Grendel (63. Zapalač), Seye, J. Zápotoka - M. Kuzma (77. T. Zápotoka)

V dohrávke 20. kola domáci tím nastúpil v nezmenenej zostave ako v sobotňajšom zápase s Dunajskou Stredou. Do prvej gólovej šance sa dostal po rýchlom protiútoku v 21. minúte Mráz, ale neistým dojmom pôsobiaci brankár Zajac jeho strelu kryl. V 27. minúte Kuzmovu tutovku zasa včasným vybehnutím zneškodnil Kamenár. V 37. minúte vykopol loptu z prázdnej bránky Držík. O dve minúty neskôr Zajac v 11-tke zbytočne fauloval Sylvestra, pokutový kop s istotou premenil kapitán Czinege. V 52. minúte Czinege trafil ľavú žrď dubnickej bránky, o tri minúty po treťom rohovom kope, ktorý rozohrával Mráz, Zajac podbehol loptu a Horváth hlavou zvýšil na 2:0. V 76. minúte po ideálnej prihrávke Czinegeho zvýšil Saláta na 3:0.

Michal Hipp, tréner Artmedie: "Išli sme do zápasu potvrdiť posledné víťazstvo z Dunajskej Stredy a nadviazať na dobrý herný prejav. Zápas Dubnice so Žilinou som videl zo záznamu. Zápas značne ovplyvnil silný nárazový vietor, my sme ho využili, podržal nás brankár Kamenár."

Ľuboš Nosický, tréner Dubnice: "Súhlasím s tým, že zápas ovplyvnil silný nárazový vietor. V prvom polčase sme jeho podporu nevyužili. Po zmene strán sa to súperovi vydarilo, keď nám pridal dva góly aj zo štandardných situácií. Brankára Zajaca veľmi nekritizujem za góly, mala mu viac vypomôcť aj obrana."