Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Miláne zbili Angličanov, Henry sa posúva v histórii
Zdielať na

V Miláne zbili Angličanov, Henry sa posúva v histórii

Zdroj: TASR

Zaujímavosti z Ligy majstrov

Reprezentant "trikolóry" obliekajúci dres FC Barcelona skóroval v utorňajšom úvodnom zápase osemfinále do siete Olympique Lyon (1:1). Pre 31-ročného Henryho to bol už 48. gól v Lige majstrov. Dostal sa ním pred legendárneho Portugalčana Eusébia, ktorý ich má na konte 47. Lídrom poradia je španielsky kanonier Raúl z Realu Madrid, ktorého zdobí bilancia 62 zásahov.

Poradie najlepších strelcov LM a PEM: 1. Raúl (Real Madrid) 62 gólov, 2. Ruud Van Nistelrooy (Real Madrid) 60, 3. Andrij Ševčenko (Chelsea Londýn) 56, 4. Alfredo Di Stefano 49, 5. Thierry Henry (FC Barcelona) 48, 6. Eusébio 47, 7. Filippo Inzaghi (AC Miláno) 46, 8. Alesssandro Del Piero (Juventus Turín) 43

Po zápase Interu s Manchestrom traja zranení

Po utorkovom šlágri futbalovej Ligy majstrov medzi Interom Miláno a Manchestrom United (0:0) skončili traja fanúšikovia anglického majstra v nemocnici.

Taliansky denník La Gazzetta Dello Sport v stredu informoval, že trojica utrpela po útoku domácich chuligánov menšie zranenia a bola prevezená do miestnej nemocnice. Presný rozsah zranení zatiaľ nie je známy. Talianska polícia odštartovala v súvislosti s incidentom vyšetrovanie, no zatiaľ nikoho nezadržala ani neobvinila.