Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pobije sa Beckham s Američanmi alebo s Viktóriou?
Zdielať na

Pobije sa Beckham s Američanmi alebo s Viktóriou?

Zdroj: TASR

Právnici Davida Beckhama už pracujú na jeho zotrvaní v AC Miláno

Anglickému stredopoliarovi sa v talianskom veľkoklube darí, od svojho príchodu nastúpil vo všetkých piatich stretnutiach, pričom s ním v zostave ešte AC Miláno neprehral. Beckham sa zatiaľ dvakrát zapísal do listiny strelcov a patrí medzi najlepších hráčov "rossoneri". Cez víkend mal leví podiel na víťazstve Milánčanov nad Laziom Rím (3:0), keď prihrával na prvé dva góly svojho tímu. 

Bývalý anglický reprezentačný kapitán má s Galaxy zmluvu do roku 2011, hosťovanie v Miláne mu vyprší 9. marca tohto roku. V poslednom čase sa však čoraz viac hovorí o jeho zotrvaní v Taliansku aj po tomto dátume. Záujem na tom má vedenie AC Miláno i samotný hráč. Otázny však zostáva postoj jeho zámorského zamestnávateľa.        "Momentálne nie som ani optimistom, ani pesimistom. Chceme ho získať natrvalo, prípadne aspoň predĺžiť jeho hosťovanie u nás do konca sezóny. Ak sa to nepodarí, čo by nepotešilo nikoho vrátane mňa, bude sa musieť vrátiť naspäť," uviedol Galliani. Dodal, že aj Beckham samotný je naklonený možnosti svoje pôsobenie v AC Miláno predĺžiť. Ani to však nemusí byť rozhodujúce: "Hráči sa môžu rozhodnúť určitým spôsobom, no keď nemajú súhlas klubu, nedá sa nič robiť. Predstavitelia LA Galaxy však voči nám vždy vystupovali ako profesionáli a správali sa veľmi prívetivo. Stále máme čas do 8. marca, o Davidovo získanie sa budeme snažiť do poslednej chvíle."

O vážnych úmysloch vedenia AC Miláno svedčí aj skutočnosť, že David Beckham sa dostal aj na pohárovú súpisku pre jarnú časť sezóny. Zatiaľ je jasné, že stihne minimálne zápasy proti Werderu Brémy, ktoré sú na pláne 18. a 26. februára.