Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žilinčania vyvádzali v lietadle, letuška ich fackovala!
Zdielať na

Žilinčania vyvádzali v lietadle, letuška ich fackovala!

Zdroj: TASR

Besná cesta do Birminghamu

Žilinčania cestovali na zápas futbalového Pohára UEFA Aston Villa-Žilina.

Bol to skutočne napínavý let. Agresívni a opití fanúšikovia nastupovali už na letisku M.R. Štefánika v Bratislave, kde jedného polícia vyviedla z lietadla ešte pred štartom.

Počas letu pilot niekoľkokrát vyzýval cestujúcich o upokojenie a spoluprácu pod podmienkou pristátia na najbližšom letisku. „Museli by sme uhradiť všetky náklady s tým spojené – palivo a poplatky by sa vyšplhali na vyše desaťtisíc libier,“ povedal pre joj.sk fanúšik Jozef.

Najviac však uškodila krádež 110 libier /3940 Sk/ zo servisného vozíka,“ pokračoval. „Kapitán vyzýval vrátiť tieto peniaze, no musel to zaplatiť jeden z cestujúcich platobnou kartou a my sme sa mu potom zložili. Najhoršie to bolo v zadnej časti lietadla. Každý prechod letušky bol problémový. Pri štarte ich nevpustila na WC, lebo bolo nutné vyvážiť lietadlo a dokonca tam padla aj facka. Letuška ju uštedrila opĺzlemu chlapovi,“ prezradil fanúšik, ktorý bol znechutený z celého incidentu a problémov spôsobených zopár podguráženými jedincami celému osadenstvu lietadla.

Na letisku v Birminghame zdržali cestujúcich iba pár minút. Policajná eskorta na základe určenia letušky vyviedla najiniciatívnejších gaunerov.

Žilina vyhrala nad Aston Villou 2:1 a čakala ju veselá cesta na Slovensko.