Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Fanúšikovia pokračujú vo vojne proti všetkým
Zdielať na

Fanúšikovia pokračujú vo vojne proti všetkým

Zdroj: TASR

Počas zápasu Manchestru City s PSG zranili policajta

Incident sa odohral na štadióne City, keď sa policajt zaplietol do vzájomnej bitky francúzskych fanúšikov. "Cez polčas sa do seba pustila malá skupinka francúzskych fanúšikov. Počas týchto nepokojov utŕžil jeden z policajtov úder železnou tyčou do chrbta. Mal len ľahké zranenia a ošetrili ho ešte na ihrisku. Chvíľu na to sme opäť nastolili poriadok a ďalšie incidenty sme už nezaznamenali," povedal inšpektor Steve Nibloe.


Dinamu Záhreb hrozí trest za výtržnosti fanúšikov

Chorvátsky klub Dinamo Záhreb čelí trestu od Európskej futbalovej únie (UEFA) za to, že počas zápasu s Udinese jeho fanúšikovia zahádzali hraciu plochu dymovnicami.

Stredajší duel skupinovej fázy Pohára UEFA musel rozhodca v druhom polčase na päť minút prerušiť. Hosťujúci priaznivci sa upokojili až vtedy, keď im niekoľko hráčov Dinama dohovorilo. UEFA vo štvrtok informovala, že incident bude riešiť disciplinárna komisia únie 11. decembra a Záhrebu hrozí vysoká pokuta.

Tréner Marseille vyzval fanúšikov, aby sa vyhli násilnostiam

Futbalový tréner Eric Gerets vyzval fanúšikov francúzskeho Olympique Marseille, aby sa vyvarovali násilia pred zápasom Ligy Majstrov so španielskym Atleticom Madrid.

"Viem, že sú nahnevaní a frustrovaní, no nemôže prísť k násilnostiam," vyhlásil tréner francúzskeho klubu. Počas prvého stretnutia tímov v skupinovej fáze LM prišlo k násilným stretom s políciou a jednému francúzskemu fanúšikovi dokonca hrozí osemročný trest odňatia slobody za zranenie policajného dôstojníka a narušenie verejného poriadku. Zápas sa hrá budúci utorok.