Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Náraz a hrobové ticho. Fernando Torres v bezvedomí!
Zdielať na

Náraz a hrobové ticho. Fernando Torres v bezvedomí!

MADRID / Minúty hrôzy zo štvrtkovej dohrávky 25. kola španielskej La Ligy na štadióne Riazor v La Coruni a obavy o život futbalistu Atlética Madrid Fernanda Torresa vystriedala úľava.

Španielsky reprezentant neutrpel žiadne poškodenie hlavy ani krku a už ho aj prepustili z nemocnice. Skúsený tridsiatnik v 85. min padol na trávnik po súboji vo výskoku s domácim Alexom Bergantinosom tak nešťastne, že stratil vedomie a museli ho oživovať spoluhráči priamo na ihrisku. Jeden z futbalistov mu spriechodnil dýchanie.

Torres opustil trávnik na nosidlách a s podozrením na otras mozgu zamieril na vyšetrenia do nemocnice. Tam sa ukázalo, že vážne zranenie hlavy nemá, ale pre istotu zostal cez noc pod lekárskym dohľadom a v piatok absolvoval ďalšie vyšetrenia. Aj tie dopadli priaznivo. Lekári však Torresovi odporučili, aby s tréningovým či zápasovým nasadením počkal aspoň 48 hodín. 

"Ďakujem všetkým za záujem a podporu. Vydesili sme sa, ale mal by som byť v poriadku. Verím, že sa veľmi skoro vrátim," napísal Fernando Torres na twitteri fanúšikom. 

Súvisiace články