Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Žilina vyhrala v Moravciach. Pečovský so zlomeninou nohy
Zdielať na

Žilina vyhrala v Moravciach. Pečovský so zlomeninou nohy

Zdroj: mšk žilina fb

ZLATÉ MORAVCE / Hráči MŠK Žilina zvíťazili vo futbalovej Fortuna lige 2016/2017 v štvrtom súboji za sebou a naďalej kraľujú tabuľke najvyššej domácej súťaže.

Mužstvo spod Dubňa v sobotňajšom 10. kole triumfovalo v Zlatých Moravciach 2:0 a na svojom konte má aktuálne 25 bodov, o tri viac ako druhá Podbrezová. Prvý gól duelu zaznamenal v 23. min Yusuf Otubanjo, pre ktorého to bol už šiesty presný zásah v tejto sezóne. Na čele hodnotenia strelcov sa tak dotiahol na klubového spoluhráča Filipa Hlohovského a Ružomberčana Jakuba Mareša. Definitívnu podobu výsledku dal v 70. min z pokutového kopu Denis Vavro.

Úspech Žiliny však má horkú príchuť. Už v úvodnej desaťminútovke totiž "šošoni" prišli o skúseného stredopoliara Viktora Pečovského, ktorého po zákroku domáceho Tihomira Kostadinova museli previezť do nemocnice a prvé správy hovoria o zlomenine nohy, čo by reprezentanta SR vyradilo z hry na dlhší čas.

Futbal - Fortuna liga 2016/2017 - 10. kolo:

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - MŠK Žilina 0:2 (0:1)
Góly: 23. Otubanjo, 70. Vavro (z pok. kopu), ŽK: 6. T. Kostadinov, 12. M. Sedlák, 37. Jesus Konnsimbal, 51. Válovčan (všetci Zlaté Moravce-Vráble), rozhodovali: Straka - Benko, Lieskovský

Zlaté Moravce: Pavel Kováč - Boszorád, Ranko, Kapor, Pintér - Bariš - T. Kostadinov (46. Guilavogui), M. Sedlák (79. Sombat) - Orávik, Jesus Konnsimbal, Válovčan (65. Rejdovian)
Žilina: Volešák - Mabouka, Kaša, Vavro, Mazáň (36. Letič) - Iván Santiago Díaz, Pečovský (11. Káčer), Škvarka - Špalek, Otubanjo, Hlohovský (88. Holúbek)

Súvisiace články