Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Zmráka sa, stmieva sa! Súmrak katalánskych bohov! Prídu aj o titul?!
Zdielať na

Zmráka sa, stmieva sa! Súmrak katalánskych bohov! Prídu aj o titul?!

BARCELONA / To, čo by ešte pred necelým mesiacom považoval každý súdny fanúšik futbalu na bohapustú fantazmagóriu, je realitou. Kúzelníci z FC Barcelona sú v kríze! A tá je čoraz hlbšia a hlbšia! Po dnešku je to už isté ako facka!!!

Mužstvo zázrakov, ktoré počas celej sezóny predvádzalo kúzelný futbal, na ktorý nemali súperi nárok, sa zrazu zadrhlo ako nenaolejovaný stroj.

Z 12 bodov jeden jediný!!!

Ktovie, kde sa stala tá zásadná chyba, ale fakty sú fakty. Barcelona vyhrala z posledných šiestich zápasov jeden jediný. Proti oslabenému Atléticu Madrid, ktoré prišlo ešte pred polčasom o vylúčeného Torresa, v prvom štvrťfinále Ligy majstrov. Odvetu ale prehralo 0:2 a ako obhajca trofeje vypadlo... V La Lige získalo z posledných 12-tich možných bodov jeden! Dnešná domáca prehra 1:2 s Valenciou bola treťou ligovou v rade!!!

Piqué to riadne "zazdil"!

Do polčasu prehrávali Katalánci po nešťastnom vlastnom góle Rakitiča a zásahu Santiho Minu 0:2. Lionel Messi síce vlial v 63. minúte svojím 500. gólom v profesionálnej kariére domácim nádej, no tá napokon zhasla. Aj preto, že chvíľu pred koncom zahodil stopér Piqué, ktorý sa vysunul na hrot, tutovú šancu - pozrite si TU.

Kto zdvihne vlajku blau-granas?

Blau-granas prehrali napokon 1:2 a ich madridskí prenasledovatelia im už poriadne dýchajú na chrbát. Atlético má rovnako bodov, teda 76, Real iba o bod menej. Je pravda, že oba kluby z Madridu musia získať - v prípade, ak chcú pomýšľať na titul o bod viac než Kataláci - keďže majú horšie vzájomné zápasy, no isté je, že päť kôl pred koncom má obhajca titulu z Barcelony veľký problém...

Súvisiace články