Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
HUSTE.tv prináša nový magazín - Esencia futbalu
Zdielať na

HUSTE.tv prináša nový magazín - Esencia futbalu

Zdroj: vrtik

Internetová televízia HUSTE.tv pripravuje pred jarnou časťou futbalovej Fortuna ligy pre fanúšikov viacero noviniek.


Každý fanúšik futbalu si už zvykol, že všetky zápasy futbalovej Fortuna ligy má možnosť sledovať naživo na internetovej televízii HUSTE.tv.  Intuitívne ovládanie prepínania medzi  zápasmi s výkopom v rovnakom čase dáva internetu väčšie možnosti. Divákovi nič neunikne a okrem okamžitej archivácie zápasov a následného zostrihu najzaujímavejších momentov prichádza pred jarnou časťou k ďalšej novinke.



V spolupráci s Úniou ligových klubov vznikol magazín Esencia futbalu, kde sa bude každý štvrtok popoludní rozoberať všetko podstatné z našej najvyššej futbalovej súťaže. Moderátor sa s dvomi hosťami vráti k najzaujímavejším momentom ostatného ligového kola a divákovi predstavíme aj nasledujúce kolo, kde sa rozoberú vybrané zápasy a porovnajú lídri daných tímov aj prostredníctvom štatistík, ktoré má Únia ligových klubov k dispozícii a aj týmto spôsobom predstaví tieto možnosti širokej verejnosti. V blízkej budúcnosti sa ráta aj s live vysielaním magazínu a interakcia cez sociálne siete s divákmi.

Hosťami tejto relácie budú pravidelne prezident ULK Ivan Kozák, ďalší bývalý futbalový reprezentant Samuel Slovák, či momentálne už futbalový analytik Martin Mikulič.


Tešíme sa na vás už vo štvrtok 25. februára popoludní.

Súvisiace články