Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vychytávka Kucovho parťáka Baccu! Jeho rabona gól chytá za srdce!
Zdielať na

Vychytávka Kucovho parťáka Baccu! Jeho rabona gól chytá za srdce!

MILÁNO / Futbalisti milánskeho AC ani v tejto sezóne Serie A nezažívajú takú sezónu, na aké boli kedysi ich fanúšikovia zvyknutí... V stredu sa ale dočkali aspoň malej náplasti na svoje rany...

Červeno-čierni sú v ligovej tabuľke až ôsmi a nevyzerá to zatiaľ pre nich ani len na účasť v Európskej lige. V Coppa Italia je to ale predsa len lepšie a stredajšie domáce štvrťfinále zvládli Juraj Kucka a spol. aj vďaka parádnemu gólu Carlosa Baccu!

Bacca to vyšperkoval!

Slovenský reprezentant, ktorý počas víkendu zariadil gólovou hlavičkou remízu AC v pomere 1:1 na trávniku rímskeho AS, nastúpil opäť v základnej zostave a v súboji proti outsiderovi Carpi ho potešil "parťák" Carlos Bacca už v 14. minúte. Brankára hostí Brkica a stopéra Romagnoliho najprv vyškolil svojou rýchlosťou a potom si dovolil kúsok, ktorý mu mohol pokojne aj nevyjsť a v takom prípade by bol za riadneho "koreňa"... Nič také sa ale nestalo a 29-ročný kolumbijský útočník bol napokon poriadny macher. Jeho "rabona gól" je hitom internetu a AC Miláno je po víťazstve 2:1 už v semifinále Coppa Italia!

Súvisiace články