Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Famózny gól 18-ročného ucha v srbskej lige! Ten chalan má v nohe dynamit!
Zdielať na

Famózny gól 18-ročného ucha v srbskej lige! Ten chalan má v nohe dynamit!

NOVI SAD / Tak tomu vravím debut ako hrom! Lazar Zličič je produktom futbalovej akadémie Vojvodiny Novi Sad. Vo februári oslávil 18-te narodeniny, Srbsko reprezentoval v kategórii do 17 rokov, teraz je vo výbere do 19 rokov. V piatok si odkrútil seniorskú premiéru v A-čku Vojvodiny a strelil v nej gól snov!

Mladučký stredný záložník sa do tímu Vojvodiny vrátil z hosťovania z Proleteru Novi Sad, ktorý hrá druhú najvyššiu srbskú súťaž. Svoj prvý štart za mužov Vojvodiny si tak pripísal až v 17. kole tamojšej Jelen SuperLigy.

Šupa, ako keď kopne kôň!

Na trávnik Vojvodiny zavítal tím Radnik Surdulica, ktorý rovnako ako klub z Noveho Sadu bojuje o účasť v prvej osmičke. Tá totiž bude hrať o titul, druhá polovica zase o záchranu. V 20. minúte ich súboja prišiel moment, ktorý je momentálne v Srbsku futbalovým hitom číslo jeden! A už nielen tam... Lazara Zličiča totiž nikto z brániacich hráčov vo vzdialenosti vyše 30 metrov od brány poriadne nedostúpil, a ten sa teda zariadil podľa hesla: odvážnemu šťastie praje. A oplatilo sa! Pravačka 18-ročného futbalistu totiž vyslala projektil, na ktorý nemal o 14 rokov starší brankár Borivoje Ristič žiadny nárok. Ďalekonosná bomba doslova presvišťala vzduchom, zamierila do šibenice a s pomocou brvna skončila v sieti! Absolútna nádhera! Napriek nej mal debut pre Zličiča napokon trpkú príchuť, Vojvodina totiž prehrala s Radnikom Surdulica 2:3...

Lazar Zličič_Vojvodina_Srbsko

goldengoal.sm

Súvisiace články