Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Úžasné, unikátne! Lewandowski dal Wolfsburgu za 9 minút 5 gólov!!!
Zdielať na

Úžasné, unikátne! Lewandowski dal Wolfsburgu za 9 minút 5 gólov!!!

MNÍCHOV / Rekord rekordov!!! Poľský útočník Bayernu Mníchov Robert Lewandowski ponúkol dnes večer fanúšikom Bavorov v ich vlastnom futbalovom chráme fantastické divadlo. Všetci tí, ktorí boli v Allianz Arene, zažili nezabudnuteľný večer.

Úradujúci nemecký šampión privítal v šlágri 6. kola bundesligy vicemajstra z Wolfsburgu a po prvom polčase veru bolo na štadióne Bayernu smutno-presmutno.

Guardiola v nemom úžase!

Mníchovčania totiž prehrávali po góle hosťujúceho Caligiuriho z 26. minúty 0:1. Dianie do prestávky sledoval poľský stroj na góly iba z lavičky, do druhého dejstva ale tréner Bavorov Pep Guardiola "vypustil Krakena"... To, čo Lewandowski proti nesmierne silnému súperovi predviedol od 51. do 60. minúty, to nemá vo vrcholovom futbale obdoby. Do siete nešťastného brankára Wolfsburgu Benaglia súkal jednu loptu za druhou a zastavil sa na čísle 5!!! Čistý hektrik "fukol" za päť minút, za ďalšie štyri pridal ešte dva presné zásahy. Ten posledný akrobatickým volejom bol čerešničkou na torte, tréner Bayernu Guardiola sa iba neveriacky držal za hlavu a škeril sa od ucha k uchu...

Radosť Robert Lewandowski_Bayern

SITA

Súvisiace články