Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Kozák by bol po dvojzápase rád bližšie k Francúzsku
Zdielať na

Kozák by bol po dvojzápase rád bližšie k Francúzsku

Zdroj: tasr, Kozák na tréningu Slovenska

SENEC / Slovenská futbalová reprezentácia sa v utorok popoludní v Senci zišla na zraze pred dvojzápasom proti Španielsku a Ukrajine v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska.

Tréner Ján Kozák mal k dispozícii kompletný nominovaný 25-členný káder s výnimkou Martina Jakubka. Ostrieľaný útočník MFK Ružomberok si totiž ešte v utorok musí splniť klubové povinnosti v stretnutí tretieho kola Slovnaft Cupu 2015/2016 s OŠFK Šarišské Michaľany. Jakubko sa realizačnému tímu prihlási večer.

"Dlhšie sme spolu neboli, stojíme pred náročným dvojzápasom. Všetci okrem Jakubka prišli načas a sú v poriadku. Najskôr musím hráčov vidieť v akcii a v spolupráci aj s lekárskym personálom zistiť, v akom sú stave. Čaká na nás totiž aj náročné cestovanie do Španielska a naspäť. Stále verím, že sa pripravíme dobre a postavíme kvalitnú a vyváženú jedenástku. Španielsko je jednoznačný favorit. Hoci nám niektorí hráči chýbajú, i ostatní chlapci sú silní a chopia sa šance," povedal na tlačovej besede 61-ročný kouč Kozák a zopakoval, že po týchto dvoch dueloch by bol s národným mužstvom SR rád bližšie k účasti na kontinentálnom šampionáte 2016.