Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Eto´o nepatrí do starého železa! V Turecku debutoval dvoma super gólmi!
Zdielať na

Eto´o nepatrí do starého železa! V Turecku debutoval dvoma super gólmi!

ISTANBUL / Kedysi to bol jeden z najobávanejších útočníkov sveta, pôsobil vo viacerých európskych veľkokluboch. V FC Cheslea, v FC Barcelona, v Reale Madrid, či Interi Miláno. Áno, reč je o famóznom kanonierovi z Kamerunu Samuelovi Eto´ovi! A zdá sa, že označenie "kedysi" je ešte predčasné...

Kamerunský "lev" Samuel Eto´o to dokázal v Turecku, kde zažil počas tohto víkendu doslova debut snov! 34-ročný útočník si v sobotu na trávniku Basaksehiru odkrútil naozaj famóznu premiéru v drese tureckého Antalyasporu.

Sólo aj volej ako z katalógu!

Za stavu 1:1 najskôr v 50. minúte skvelým sólom, keď pohybom oklamal viacerých zadákov súpera, prinavrátil svojmu tímu náskok, no o pätnásť minút neskôr, už za stavu 2:2, prekrásnym volejom pod brvno z dvanástich metrov rozhodol o zisku troch bodov pre hostí. Každý gól bol z iného súdka, ale oba boli nádherné a zároveň boli skvelým dôkazom toho, že kto vie, ten vie... Bývalý 118-násobný reprezentant Kamerunu, vo farbách ktorého nasúkal súperom 56 gólov, pôsobil pred príchodom do Turecka v talianskej Sampdorii Janov.

Gólové momenty v podaní Eto´a sa na začínajú v 24-tej sekunde videa.

Samuel Eto´o radosť Antalyaspor

sports.bgnnews.com