Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
EL: Žilina do Belfastu, Trnava na Balkán, Slovan s trpaslíkom
Zdielať na

EL: Žilina do Belfastu, Trnava na Balkán, Slovan s trpaslíkom

NYON / Súperom ŠK Slovan Bratislava v prvom predkole futbalovej Európskej ligy 2015/2016 bude tím College Europa z Gibraltáru.

Rozhodol o tom pondelkový popoludňajší žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). "Belasí" figurovali v desiatej skupine medzi nasadenými mužstvami. Prvé stretnutie o postup do druhého predkola EL sa odohrá 2. júla v Gibraltáre, odveta je na programe o týždeň neskôr 9. 7. na bratislavských Pasienkoch.

Slovenský tím FC Sparta Trnava narazí v prvom predkole futbalovej Európskej ligy 2015/2016 na klub z Bosny a Hercegoviny FK Olimpic Sarajevo. Rozhodol o tom pondelkový popoludňajší žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). Trnavčania figurovali v druhej skupine medzi nasadenými mužstvami. Prvé stretnutie o postup do druhého predkola EL sa odohrá 2. júla v Sarajeve, odveta je na programe o týždeň neskôr 9. 7. na Slovensku.

Futbalisti MŠK Žilina sa v prvom predkole Európskej ligy 2015/2016 stretnú s hráčmi severoírskeho tímu FC Glentoran. Rozhodol o tom pondelkový popoludňajší žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). Žilinčania figurovali v deviatej skupine medzi nasadenými mužstvami. Prvé stretnutie o postup do druhého predkola EL sa odohrá 2. júla v Belfaste, odveta je na programe o týždeň neskôr 9. 7. pod Dubňom.

Súvisiace články