Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hádajte, kde skončí tá lopta! Tu sú slová úplne zbytočné, to treba vidieť!
Zdielať na

Hádajte, kde skončí tá lopta! Tu sú slová úplne zbytočné, to treba vidieť!

BARCELONA / Sú veci, o ktorých človek automaticky pochybuje. Aj keď ich vidí, zdajú sa mu jednoducho také nepravdepodobné, až sa mu nechce uveriť tomu, že sa naozaj mohli stať... Jednu takúto záležitosť vám teraz ukážeme, nech sa páči!

Postaral sa o ňu na tréningu futbalistov Barcelony ich 23-ročný pravý obranca Martín Montoya. Hráč, ktorý prešiel reprezentačnými výbermi Španielska od 17 až po 23 rokov, no do A-mužstva zatiaľ nenahliadol.

Haluz, úlet, fantasmagoria...

Ten sa dosť trúfalo rozhodol, že sa pokúsi svojou pravou nohou trafiť basketbalový kôš umiestnený pri plote tréningového ihriska. Respektíve, nie len tak trafiť, ale dosiahnuť kôš! Vzhľadom na vzdialenosť, z ktorej sa o to pokúšal, tak jednoznačne za tri body... No a Montoyovi jeho pokus, ktorý sa zdal byť dopredu odsúdený na jednoznačný zánik, vyšiel!!! To, čo by mnohí basketbalisti nedokázali z takej vzdialenosti rukami, on zvládol nohou a - dal ňou čistý kôš! Lopta prešla obručou ako nôž horúcim maslom... Totálna haluz bola na svete a ovácie spoluhráčov nemali konca kraja!

Martín Montoya_Barcelona_kop do koša

youtube.com

Súvisiace články