Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Legendu Ceniho zradila technika. Robinho ho nachytal super halfvolejom!
Zdielať na

Legendu Ceniho zradila technika. Robinho ho nachytal super halfvolejom!

SAO PAULO / Brankár Rogério Ceni je absolútnou legendou klubu FC Sao Paulo. Veď zaň chytá už od roku 1992 a dnes sa postavil medzi jeho žrde na jubilejný 1200. zápas!!! Nedal si však pekný darček...

Už 42-ročný Ceni je však legendou nielen pre svoju brankársku dlhovekosť a schopnosti, ale aj (či najmä...) vďaka tomu, že vie strieľať góly. Počas svojej kariéry ich z jedenástok a priamych kopov nasúkal do sietí súperov neuveriteľných 125!!!

Starý kozák nachytaný na hruškách...

Jeho preslávená kopacia technika ho ale v úvode súboja 12. kola Campeonato Paulista na trávniku Palmeirasu zradila. Horšie je, že nie pri zahrávaní útočnej štandardky, ale po malej domov od spoluhráča. Poskakujúcu loptu trafil skúsený gólman v 3. minúte pravačkou zle a tá zaletela priamo k ofenzívnemu stredopoliarovi domácich Robinhovi (nie je to ten hviezdny známy z pôsobenia v Európy, ale 27-ročný hráč vlastným menom Róbson Michael Signorini). To by ešte až tak nevadilo, veď Robinho bol od brány Ceniho vzdialený asi 45 metrov. Zareagoval však bleskovo. Loptu si stlmil hruďou a vzápätí vyslal smerom na bránu hostí parádny halfvolej! Rogério bol totiž v momente svojho nevydareného odkopu tesne pred šestnástkou a ďalekonosnú strelu, ktorá zapadla priamo pod jeho brvno už chytiť nestihol. Nádherný gól, ktorý odštartoval pohromu pre Sao Paulo. To prehralo 0:3 a prišlo až o dvoch vylúčených hráčov.

Legendu Ceniho zradila technika. Robinho mu poslal ďalekonosný pozdrav!

noticias.bol.uol.com.br/esportes.r7.com

Súvisiace články