Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Liverpool zase prehral. Škrtela a spol. dorazil parádne kapitán Crystal Palace
Zdielať na

Liverpool zase prehral. Škrtela a spol. dorazil parádne kapitán Crystal Palace

LONDÝN / Kým v drese slovenskej reprezentácie zažíva jej kapitán Martin Škrtel v poslednom čase len a len radosť, vo farbách FC Liverpool je to riadna trápenka. Klub, ktorý hral v minulom ročníku v Premier League o titul, utrpel dnes v jej 12. kole už šiestu prehru!

"The Reds" prišli na trávnik predposledného Crystal Palace s jednoznačným cieľom zvíťaziť a začali veľmi dobre. S Martinom Škrtelom v základnej zostave sa ujali vedenia už v 2. minúte po góle Lamberta.

Jedinečný Jedinak...

Nuž, ale to bolo zo strany Liverpoolu všetko. Ešte do prestávky totiž vyrovnal Gayle a v 78. minúte naklonil misky váh na stranu outsidera Ledley. O ďalšie tri minúty potom pridal parádnu trojbodovú poistku kapitán domácich Mile Jedinak. 30-ročný austrálsky reprezentant trafil loptu z priameho kopu naozaj parádne a brankár Mignolet letel vzduchom ako malajský tiger zbytočne... Pozrite sa aj TU. Liverpool teda prehral v Selhurst Parku 1:3 a v Premier League to preň bola už tretia prehra v rade. Z posledných 12 bodov získal iba jeden jediný a v tabuľke je už iba štyri body nad čiarou zostupu. Osemnásty Leicester ich má totiž desať.

Mile Jedinak_radosť_Martin Škrtel_smútok

SITA