Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pohoda, klídek, tabáček... James dostal jasle, Cristiano ho hecoval!
Zdielať na

Pohoda, klídek, tabáček... James dostal jasle, Cristiano ho hecoval!

MADRID / Momentálne sú asi najlepším mužstvom na svete (v Mníchove nesúhlasia...) a ešte si to aj vedia parádne užívať. Je neskutočné, že nielen na tréningoch, ale priamo v zápasoch rozdávajú futbalisti Realu Madrid svojim priaznivcom za priehrštia radosti. Ich akcie, to je priam zakaždým delikatesa pre futbalových fajnšmekrov!

Rekordy, rekordy, ach tie rekordy...

V sobotu zdolali na domácom trávniku Rayo Vallecano 5:1 a 42 strelených gólov v úvodných 11 kolách sezóny španielskej La ligy (priemer 3,8 gólu na zápas) znamená vyrovnanie streleckého rekordu madridského veľkoklubu pri štarte do nového súťažného ročníka zo sezóny 1950/51.

V sumáre všetkých súťaží, v ktorých futbalisti Realu nastupujú, ich víťazná séria trvá už 13 zápasov. Už len dve víťazstvá delia trénera Carla Ancelottiho, aby vyrovnal rekordný zápis svojho predchodu Josého Mourinha, ktorý s Realom v sezóne 2011/2012 vyhral 15 zápasov v sérii. Portugalčan Cristiano Ronaldo pečatil v sobotu skóre na 5:1 už 18-tym svojím gólom sezóny v Primera División. V tabuľke strelcov má na čele neskutočný náskok ôsmich gólov pred Brazílčanom Neymarom z FC Barcelona.

Marcelo dal jasle Jamesovi, CR7 si to užíval

Na tréningu počas baga sa futbalisti "bieleho baletu" tiež dobre bavili. A to najmä po tom, ako brazílsky obranca Marcelo nasadil jasle Kolumbijčanovi Jamesovi Rodriguezovi. Najlepší strelec tohtoročných majstrovstiev sveta dal hneď zdvihnutou rukou najavo, že veľmi dobre vie, čože sa mu to prihodilo, no to Cristiana Ronalda veru nezastavilo. Hecoval ho ostošesť a už o chvíľku sa pokúsil mladšieho spoluhráča znemožniť jasličkami aj on. Nevydalo... James už nohy nerozkročil a na dôvažok uštedril Marcelovi za to, že mu zahral na husle, priateľský šťuchanec. V Reale je dnes proste taká atmosféra ako v pesničke skupiny Chinaski - Pohoda, klídek, tabáček...

Real Madrid_tréning_Cristiano_James

SITA

Súvisiace články