Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manuel, si frajer! Neuerova technická finesa očarila aj Garetha Balea
Zdielať na

Manuel, si frajer! Neuerova technická finesa očarila aj Garetha Balea

FRANKFURT / Hlavnou postavou víkendového bundesligového zápasu Eintracht Frankfurt - Bayern Mníchov (0:4) bol bezpochyby útočník hostí Thomas Müller, ktorý dosiahol hetrik. Hitom internetu je ale iná hviezda Bavorov. Brankár Manuel Neuer. Ten opäť raz dokázal, že loptu bravúrne ovláda aj nohami...

Nemecká brankárska jednotka je známa tým, že výborne číta hru a vie zažehnať hroziace nebezpečenstvo v situáciách, keď defenzíva pred ním nestíha.

Tréner súpera iba neveriacky vraštil čelo...

Teraz si ale Manuel Neuer dovolil aj niečo navyše. Takú čerešničku na šľahačke... V 73. minúte duelu na trávniku Eintrachtu, keď už Bayern vyhrával vďaka hetriku Müllera 3:0, sa za hranicou vlastnej šestnástky zapojil do rozohrávky naozaj neobvyklým a zároveň krásnym spôsobom. Neuer dostal od autovej čiary dlhú malú domov a napriek tomu, že naňho vôbec nesmerovala ľahká lopta, situáciu vyriešil bravúrne. Technickou parádičkou, akousi "polopätičkou" ju poslal ďalšiemu spoluhráčovi z obrany. Mimika tváre trénera domácich  Thomasa Schaafa hovorila za všetko... Neuerovu ekvilibristiku ocenila aj iná hviezda európskeho futbalu. Walesan Gareth Bale z Realu Madrid zavesil pochvalné vyjadrenia na sociálne siete facebook i twitter (viď na videu).

Manuel Neuer_Gareth Bale_koláž

SITA

Súvisiace články