Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nádhera! Z obrancov urobil soľné stĺpy a brankár letel do prázdna!
Zdielať na

Nádhera! Z obrancov urobil soľné stĺpy a brankár letel do prázdna!

HEREDIA / Nádherný a napokon víťazný! Taký gól mierou vrchovatou poteší každého futbalistu. Slastné pocity si môže teraz užívať 27-ročný stredopoliar z Kostariky Esteban Ramirez. Sieť súpera rozvlnil famóznym spôsobom!

Futbalista tímu Sport Club Herediano sa zaskvel v šlágri najvyššej kostarickej súťaže, v ktorom zavítal na trávnik jeho mužstva druhý celok tabuľky Deportivo Saprissa.

Nádhera na tri dotyky

Domáci zvíťazili 3:2 a všetky góly padli už do prestávky. Hostia sa síce ujali v 10. minúte vedenia, no o ďalších jedenásť už svietil na tabuli stav 3:1. Tretí presný zásah Sport Clubu obstaral práve Esteban Ramirez. Po centri na hranicu šestnástky Deportiva jeho stopér poslal hlavou loptu nie do bezpečia, ale iba do výšky. Na jeho sviečku si počkal Ramirez a stačili mu tri perfektné dotyky na to, aby dostal tribúny do tranzu. Po prvom zadákovi hostí zaváhal aj ďalší, pred ktorým si Esteban loptu hlavou opäť elegantne nadhodil a potom už prišiel fantastický volej bod brvno brány hostí! Za jeden deň si ho na stránke youtube.com pozrelo takmer 400 tisíc ľudí!

Esteban Ramirez_Club Sport Herediano

aldia.cr

Súvisiace články