Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Goodison Parku deväť gólov! Chelsea vyškolila Everton 6:3
Zdielať na

V Goodison Parku deväť gólov! Chelsea vyškolila Everton 6:3

LIVERPOOL / Bláznivý zápas videli v sobotu diváci v Goodison Parku, kde sa v rámci 3. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže stretol domáci Everton s Chelsea.

Prvá štyridsaťpäťminútovka skončila 1:2 z pohľadu domácich a nič nenasvedčovalo tomu, že po prestávke sa roztrhne gólové vrece. Od 67. do 78. minúty ale padlo päť gólov a v úplnom závere ešte jeden. Za kratší koniec v tejto prestrelke ťahali domáce "karamelky," zverencom Josého Mourinha podľahli 3:6. V drese "The Blues" si dva presné zásahy pripísala letná akvizícia z Atlética Madrid Diego Costa. Ten sa presadil v prvej aj poslednej minúte riadneho hracieho času. Za Everton raz skóroval Kamerunčan Samuel Eto´o, ktorý v minulej sezóne pôsobil práve v Chelsea.

"Hráčom som cez polčasovú prestávku povedal, že protí tímom ako Everton nemôžete 45 minút brániť. Musíte sa pokúsiť streliť ďalšie góly," citoval goal.com portugalského kouča Londýnčanov Josého Mourinha.

Anglicko - I. liga:

FC Everton - FC Chelsea 3:6 (1:2)
Góly: 45.+ Mirallas, 69. Naismith, 76. Eto'o - 1. a 90. Diego Costa, 4. Ivanovič, 67. Coleman (vlastný), 74. N. Matič, 78. Ramires

sita

Súvisiace články