Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nenormálne famózny volej! Hádam ešte krajší než Miňov gól roka!
Zdielať na

Nenormálne famózny volej! Hádam ešte krajší než Miňov gól roka!

BIELEFELD / Takýto gól sa môže podariť futbalistovi raz za kariéru. Podotýkame, že môže! Ale vôbec nemusí... Útočník Arminie Bielefeld Fabian Klos taký v zápase 1. kola Nemeckého pohára dal. A bol naozaj úchvatný!

Na trávnik účastníka tretej najvyššej nemeckej súťaže zavítal celok z druhej bundesligy Sandhausen a zhorel tam ako fakľa. Prehru 1:4 inak charakterizovať ani nemožno.

Na rozdiel od Miňa to ešte oprel o brvno...

V 57. minúte zvyšoval na 2:0 pre domáci Bielefeld 194 centimetrov vysoký útočník Fabian Klos a urobil to vskutku málo vídaným spôsobom. Po rohovom kope trafil loptu volejom zo šestnástkového oblúka pravačkou naozaj fantasticky a tá skončila aj s pomocou brvna v sieti! Jeho parádny gól akoby z oka vypadol presnému zásahu nášho Miroslava Stocha v drese Fenerbahce Istanbul. Miňo zaň získal cenu Ferenca Puskása FIFA za najkrajší gól roka 2012. 26-ročný Klos teraz môže pomýšľať na túto cenu v roku 2014. Loptu totiž triafal hádam ešte ekvilibristickejším spôsobom než Stoch a navyše to bol "angličák" ako remeň! Super gól Miroslava Stocha si pozrite TU.

Fabian Klos_Arminia Bielefeld_radosť

nw-news.de