Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prvé kolo, dva góly - to je Zlatan! Druhý bol lišiacky, ale chcel to tak?!
Zdielať na

Prvé kolo, dva góly - to je Zlatan! Druhý bol lišiacky, ale chcel to tak?!

REIMS / Štart do sezóny ako hrom! Od neho sa to ale v podstate už tak nejako automaticky očakáva. Dva súťažné zápasy odohral švédsky útočník parížskeho St. Germain Zlatan Ibrahimovič v novom ročníku a dal v nich už štyri góly. Prvé dva v zápase o francúzsky Superpohár proti Guingampu a ďalšie dva dnes večer...

Otvoril to za sedem minút...

Úradujúci majster Francúzska odštartoval svoju cestu za obhajobou titulu na trávniku tímu Stade de Reims. Zlatanovi trvalo iba sedem minút, kým si otvoril strelecký účet v novom ligovom ročníku, keď si výborne nabehol na časovanú prihrávku a pomedzi nohy súperovho brankára s prehľadom skóroval.

Kto ten kúzelný falš rozsúdi...?

O dvanásť minút sa ale ukázalo, že aj majster tesár Zlatan sa občas utne... Ibrahimoviča fauloval v šestnástke domáci Mickael Tacalfred a loptu si na biely bod postavil práve vysoký Švéd. Brankár Johny Placide ale jeho jedenástku chytil a Reims akoby to pokropilo živou vodou. Ešte do prestávky proti favoritovi skóre otočil! Ibra si svoje zaváhanie vyžehlil v 62. minúte a urobil to opäť raz naozaj čarovným spôsobom. Otázka len znie, či chcel dať pri pokuse z uhla naozaj taký neskutočný falš, ktorým zaskočil domáceho gólmana alebo to bol skôr nevydarený center, keďže tesne predtým zdvihol hlavu a pozeral sa, kde nabiehajú spoluhráči... Napokon, posúďte sami! Ešte pre poriadok: duel sa skončil prekvapujúco 2:2.

Zlatan Ibrahimovič_PSG_radosť

SITA