Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ronaldo hrať na šampionáte nebude! Zaklial som ho! - tvrdí šaman z Ghany
Zdielať na

Ronaldo hrať na šampionáte nebude! Zaklial som ho! - tvrdí šaman z Ghany

GHANA / "Cristiano Ronaldo na šampionáte v Brazílii hrať nebude. Zaklial som ho!", tvrdí šaman z Ghany Nana Kwaku Bonsam. Tento chlapík rozhodne nechce, aby hral CR7 na majstrovstvách sveta. Je to blázon, či nie? Urobte si názor sami.

Nana Kwaku Bonsam je ghanský tradičný kňaz, liečiteľ a šaman. A zároveň aj vášnivý fanúšik futbalu, ktorý neskonale túži po tom, aby jeho krajina postúpila ďalej z nesmierne ťažkej skupiny G.

Zápal šľachy pri jabĺčku

Jej hlavným favoritom je Nemecko, o druhé postupové miesto by sa mali pobiť Portugalsko, Ghana a USA. No a v Ronaldovi vidí šaman - celkom logicky - ten najväčší problém... A momentálne najlepší futbalista sveta si možno v Brazílii práve preto do lopty v zápase vôbec nekopne! Dnes vydali agentúry takúto správu: "Ronalda sužuje pred šampionátom zápal šľachy pri jabĺčku ľavého kolena." Na svedomí to vraj má práve Nana Kwaku Bonsam.

Už si na to zohnal štyroch psov...

"Viem, aké je zranenie Cristiana Ronalda, veď na ňom pracujem," povedal šaman v rozhovore pre ghanskú televíziu a pokračoval: "Je to vážna téma. Minulý týždeň som vyhľadal štyroch psov a použijem ich na vyvolanie špeciálneho ducha menom Kahwiri Kapam." Potom dodal: "Už pred štyrmi mesiacmi som povedal, že budem naozaj pracovať na Ronaldovi a vyradím ho z majstrovstiev sveta, aby nehral proti Ghane."

Väčšinou koná dobro...

Najväčší háčik je v tom, že kliatby ho môže zbaviť iba samotný šaman, ktorý ju naňho uvrhol. "Zranenie nikdy nevylieči žiadny zdravotník. Neprídu na to, čo je jeho príčinou, pretože je to duchovné. Dnes je to koleno, zajtra to môže byť niečo iné," vysvetlil ghanský ovládač voodoo. Nuž, na internete o ňom píšu, že vo veľkom pomáha ľuďom. No ale čo s tým Ronaldom, keď môže vyradiť jeho Ghanu...?!

Cristiano Ronaldo a šaman z Ghany_koláž

saharareporters.tv/wallmii.com