Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšia hrôza z futbalu v Brazílii. Tvrdé direkty i kung-fu kopy do hlavy!
Zdielať na

Ďalšia hrôza z futbalu v Brazílii. Tvrdé direkty i kung-fu kopy do hlavy!

RIO BRANCO / V Brazílii akoby si futbalisti z nižších súťaží povedali, že pred blížiacim sa svetovým šampionátom urobia futbalu v krajine päťnásobných majstrov sveta čo najhoršiu reklamu. So železnou pravidelnosťou totiž odtiaľ prichádzajú zo zápasov obrázky plné hrubého násilia...

Minulý týždeň sme písali o tom, ako dvaja futbalisti kopmi do hlavy takmer zabili protihráča, ktorý upadol do bezvedomia a napokon akoby zázrakom obišiel "iba" so zlomeninou čeľuste. Viac TU. Teraz prišli z krajiny samby a kávy ďalšie zábery plné nechutných atakov!

Šialenci zmyslov zbavení!

Semifinále jednej z nižších brazílskych súťaží medzi tímami Renovacao a Quinari sa skončilo veľkým škandálom a absolútnym fiaskom. Po jednom z tvrdších zákrokov sa totiž priamo na trávniku strhlo totálne peklo. Hráči sa do seba pustili s nevídanou zúrivosťou, akoby bolo ich cieľom svojho soka zabiť! Do tohto bezbrehého násilia sa ešte zapojili aj funkcionári a diváci. Údery päsťou, či dokonca kopance do tváre, neboli vôbec úzkoprofilovým tovarom! Rozhodca stretnutie okamžite ukončil a už sú známe aj tresty. Pre oba zainteresované kluby bol tvrdý. Na dva roky môžu na súťažný futbal zabudnúť.

Bitka_futbalisti_Brazília

youtube.com

Súvisiace články