Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tri tutovky za osem sekúnd! Brankár Walesu si strelcov vychutnal!
Zdielať na

Tri tutovky za osem sekúnd! Brankár Walesu si strelcov vychutnal!

CARDIFF / Kvalifikácia futbalistov do 21 rokov o postup na európsky šampionát mala včera v 1. skupine na programe ostrovné derby. Mladíci z Walesu privítali tých anglických. Presadil sa favorit, no jeho hráči si v jednej situácii poriadne vylámali zuby!

Plynula 31. minúta stretnutia, keď sa za nerozhodného stavu rútil na domáceho brankára Connora Robertsa anglický útočník Ings.

Brankársky hetrik...

21-ročný gólman mu včasným vybehnutím zmenšil strelecký uhol a loptu dokázal vyraziť za hranicu veľkého vápna. Tam ale jeden zo zadákov Walesu prehral súboj s ďalším útočníkom Albiónu Lingardom a Roberts mal opäť plné ruky práce. Dosiahol však brankársky hetrik... Aj druhý Angličan na ňom totiž pohorel a to hneď dva razy! Po prvej vyrazenej strele naznačil Lingard ďalšiu, gólmana si ale "sekol", loptu si hodil doprava a znova vystrelil. No a znova tam bol pripravený Connor Roberts. Celé to trvalo osem sekúnd! Mladík pôsobiaci v FC Cheltenham, v klube z League Two, čo je štvrtá najvyššia anglická súťaž... Wales napokon prehral s anglickými rovesníkmi 1:3.

Futbal_brankár_Connor Roberts_Wales

www1.skysports.com